reede, jaanuar 22, 2010

Esimesed päevad suht tegusas

Eile hommikul lugesime kôik kohalikud lehed (kuulutused) läbi, mis inglise keeles olid. Vaatasime kuulutusi ja môtlesime, mida ise teha seni kuni kohvikut ei ole leidnud. No ideid tuli nagu varrukast. Tahame teha kepikônni treeningud, meil on maja taga kohe tôeliselt vinge park. Otsisime infot kepikônni koha ja pyydsime välja môelda kuidas see inglise keeles on- fuck&walk :) Igatahes spordipoodidest me keppe ei ole veel leidnud, aga potensiaalseid inglastest pensionäre on terve park täis :)
Panime ka töökuulutusi lehtedesse, et mitte olemasolevat raha ära kulutada, järgmine nädal ilmuvad, eks siis paistab. Kairi täna juba esimesel koristamisel käis- nii korras elamist koristada pidi täitsa fantaasiarikas tegevus olema.
Paari kohviku kohta oleme ka vaatamas käinud. Aga kui on enamvähem koht, siis pole litsentse ja kui need on, siis on nôme koht. Muidugi on vingeid kohti kah, aga me pole kindlad, kui tugevad me pangaröövlitena oleme :)
Aga siin on mônus. Ôues oli täna ikka täitsa suveilm, paterdasin plättade ja lühikeste pükstega ringi. Tegin meie tublile tööinimesele magushaputkapsast hakklihaga ja kartuliputru - nagu kodus, aga magustoiduks sôime maasikaid :) Tunnistan, et need on veel vähe maasikamaitselised.
Kohtasime ka ühte eestlast, kes meid autonumbri järgi teretas ja juttu ajama tuli. Plaanib kah Hispaaniasse tulla, tuli maad uurima.

Kommentaare ei ole: