reede, jaanuar 29, 2010

Vahepeal oli kylm

Eestlased Eestis muidugi ei môista minu nördimust, kui meil siin kaks päeva päike ei paistnud, aga no meil oli tôesti kylm. Tuul puhus, palmid olid paralleelselt maaga ja 13 kraadi prrrr.
Aga eile tuli päike välja! Me olime Kairiga môlemad hommikust peale nagu lotovôitjad - kuidagi selline ilus energia saabus koos päiksega. Siis lasime oma tujul natuke langeda, kui teada saime, et meie potensiaalne koht on ikka pisut veel kallim. Aga see läks varsti yle - mina unustasin rahamured mereääres merekarpe korjates ja Kairi silm lôi särama IKEAs unistades.
Muide ma käisin täitsa esimest korda ikeas. Kairi itsitas, et muidugi peab pôhjamaalane ikeasse sattumiseks Hispaaniasse kolima :) Vaatasin unistavalt pehmete suletekkide poole, aga sellele raha raiskamine tundus kuidagi kohatu. Selle asemel ostsime yhe salatikausi ja paar puust pannilabidat. Veel ostsime rukkijahust näkileibasid, sest 50 krooni musta leiva kilo eest maksta tundus ikka pisut kallis :) Leiva peale vôtsime veel marineeritud heeringat ja Kairi vaimustus piparkookidest.
ôhtul tegi Kairi excelit ja mina "keevitasin" merekarpidest ehteid kokku. Täna tuleb kartulisalati päev :)

Kommentaare ei ole: